O nama

Society 4 Life

Organizacija 4 Life osnovana je 2016. godine u Linzu, sa ciljem da okupi i udruži uspješne ljude iz bosansko-hercegovačke dijaspore, te da djelovanjem na humanitarnom polju unaprijedi životne uvjete naših sugrađana u potrebi.

  • Linz, Austrija
  • Cazin, Bosna i Hercegovina
  • Jacksonville, Florida USA

150+

Aktivnih članova

135+

Završenih projekata

4 Life

Udruživanje dijaspore u humanitarnom djelovanju

Naše aktivnosti usmjerene su na rad sa djecom bez roditeljskog staranja, samohranim majkama, starim i iznemoglim osobama, te ostalim ugroženim kategorijama stanovništva. Svojim djelovanjem radimo na poboljšanju zdravstvenog, obrazovnog i socijalnog stanja ovih grupa ljudi.


Kroz naše humanitarne akcije, nastojimo pomoći onima kojima je to najpotrebnije, ali i educirati javnost o problemima s kojima se suočavaju najugroženije kategorije stanovništva. Želimo osvijestiti javnost o tome kako mali doprinos svakog pojedinca može imati veliki utjecaj na živote drugih. Također, nastojimo prikupiti sredstva za nabavku hrane, lijekova, odjeće, obuće, školskog pribora i udžbenika, a u slučaju medicinskih problema, nastojimo prikupiti sredstva za operacije i druge neophodne zahvate.

Vrijedi spomenuti da 4 Life ima aktivne timove u Bosni i Hercegovini, Sjedinjenim Američkim Državama i Austriji. Zahvaljujući njihovom angažmanu i podršci donatora, uspješno ostvarujemo naše ciljeve i pozitivno djelujemo na živote mnogih ljudi u potrebi. Pozivamo sve vas koji ste zainteresirani da nam se pridružite na putu humanosti, da nam se javite kako bismo podijelili ideje u saradnji, bez obzira na to u kojem dijelu svijeta živite!

No Posts Found!
Naš tim

Uprava, volonteri i radnici

Naše aktivnosti usmjerene su na rad sa djecom bez roditeljskog staranja, samohranim majkama, starim i iznemoglim osobama, te ostalim ranjivim kategorijama stanovništva.

Brooklyn Simmons

Finance Advisor

Jenny Wilson

Business Eng.

Ronald Richards

Marketing